Budapest sjakk ferien

Organiseras AV Internationella schackmästare Attila Turzo ÄR Budapest Schack Sommar sv händelse as gerar schackspelare from Hela världen Tillsammans Med Uppdraget attR förbättra Sina färdigheter and utforska Beauty and Kultur i Ungern.

Den urgamla schackspel HAR spelats i århundraden ÖVER Hela världen. Kom Lara sig about Spelet I SV Av de Vackraste städerna i Centraleuropa. Budapest Schack Sommar Kommer Att bli sv Upplevelse as ingen Annan. Den veckolånga evenemanget Kommer ATT engagera gräva and lyft DIN ande SOM DIN kärlek Nämnden för Spelet förnyas Med varje Steg du tar in Bordet and varje spektakulär syn as du tar i. Letar du efter billiga flyg till Budapest? Det finns billiga flyg kläderna till Budapest med Bravofly.se.

Boende:

Boendet Har gjorts för Alla Deltagare i den 3: e Budapest Chess Holiday. Hotel Ibis Heroes Square välkomnar Gaster jag Det Kulturella Hjärtat AV Budapest, intill Stadsparken and 10 minutes from Stadens centrum. Den harmoniska atmosfären i Hotellet förstärks AV Dess omedelbara närhet till Museum of Fine Arts, Det Ungerska konstgalleri, Szechenyi Spa, Zoo, Hjältarnas torg and världsberömda National Opera House. Du Kommer attR hitta rom rymliga and bekväma. Gratis internet i Lobbyn och Rum, and en delikat Frukost bar dagligen Ingår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *