Forbedre sjakk spillet med kontinuerlig Practice

I sjakk, som i andre idretter, er svært viktig praksis. En idrettsutøver trening for å få styrke og muskel hukommelse, læring taktikk og utvikle strategier. Akkurat de samme seriøse sjakkspillere må øve slik at de kan trene sine sinn for å se på ting annerledes for å forbedre sin mentale kapasitet, og praksis taktikker og strategier som passer best for hver situasjon.

Mesteparten av tiden, er et sjakkspill vunnet eller tapt på grunn av en feil flytte. Praksis vil hjelpe deg å bli bedre til å måle din motstander og alltid finne og gjøre trekk på brettet som best kan forebygge eller føre til en sjakk matt. Catch bitene er ikke alltid de beste trekkene, noen ganger forbedre din posisjon eller bare for å forberede neste få trekk eller taktisk posisjonering er det beste trekket du kan gjøre for å hjelpe deg å vinne spillet. Hemmeligheten er å ta deg god tid på å prøve å finne ut den beste farten tilgjengelig for dine brikker på brettet.

Men du kan ikke alltid ta deg god tid når du spiller en faktisk sjakk spillet, spesielt når du konkurrerer i en turnering. Det er der konstant praksis vil spille. Ved å ta deg tid til å praktisere dine trekk, investeringer, taktikker og strategier, trener du hjernen din til å tenke raskt og jobbe ut den beste mulige trekk i hvert spill, raskt. På den annen side, bør du også huske på at selv om praksis er avgjørende for din forbedring, for mye lek uten studier eller i kombinasjon med for lite studie kan også holde deg tilbake, slik at du gjentar de samme feilene og gale beslutninger og på igjen.

Praksis hjelper deg å prøve ting du har lært og omprogrammere hjernen din til å tenke som en sjakkbrikke. Det vil være en stor test miljø hvor du kan finpusse ferdigheter og kunnskaper du har samlet opp mot en annen spiller. Men ingen studier, vil du sannsynligvis til å følge gamle mønstre og ikke klarer å utvikle en annen strategi, eller følge den riktige tankeprosess for å hjelpe deg å vinne spill. Praksis uten rettssak vil hindre deg fra å lære riktig strategi og taktikk, og fra å lære nye ideer som kan forbedre spillet ditt.

Mens praksis er avgjørende for forbedring av sjakk, bør du også huske på at for mange kamper uten å ta seg tid til å forbedre dine kunnskaper om spillet er ubrukelig og ofte mot sin hensikt til hva du prøver å oppnå som en sjakkspiller.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *